plaatje
Vaak gestelde vragen
Homepage
Siemens
Bungartz
Berning
Literature/
Unterlagen
Ads page/
Anzeigen
Shows
Photos
FAQ (and answers)
English
Nederlands
Deutsch
Links
Michiel
Contact

Wat zijn de juiste Bungartz-kleuren?
Voor machines tot 1953: groen RAL 6002, wielen rood RAL 3000 (vuurrood).
Voor nieuwere machines: rood RAL 3000 (vuurrood), wielen: aardappel- of bloesem-geel.
Zie ook RAL Deutschland.

Waar vind ik de juiste literatuur en onderdelen voor mijn oude machines?
Bungartz.nl levert kopieën van de handleidingen, onderdelenlijsten, folders en oude prijslijsten voor bijna alle modellen machines van Bungartz, Siemens en Berning. Een lijst met beschikbare kopieën vindt u op mijn Literatuur-pagina. Laat mij gelijk het machinenummer en motornummer weten, dat heb ik nodig om het exacte model vast te stellen. Als vergoeding voor de kopieën verlang ik alleen terug: vergoeding van de kopie- en de verzendkosten, en vermelding van uw machine(s) in het Bungartz- danwel Berning-register (vermelding zonder naam mogelijk!).

Zijn er nog onderdelen leverbaar?
Voor nieuwe onderdelen kunt u terecht bij de Holter Maschinenhandel in Duitsland, adres zie de Tuinbouwtrekker links-pagina. Als zij u niet kunnen helpen, of als u gebruikte onderdelen of andere zaken zoekt, kunt u Michiel mailen, dan zet ik uw vraag in de advertentiepagina.

Hoe kom ik aan nieuwe tandwielen?
De firma De Ridder in Hoorn kan tandwielen en andere machinedelen maken, volgens model. Adres: De Ridder, Kernweg 31, 1627 LH Hoorn, tel. 0229-214164.

Wie kan er stickers voor mijn Bungartz leveren?
Gert-Jan Voortman heeft nieuwe stickersets laten maken voor op de zijkanten van de motorkap. Dit zijn stickers op een chroomondergrond met witte letters BUNGARTZ en links en rechts een los puntje erbij, zoals hij ook op zijn T5 origineel heeft aangetroffen. Ze kosten € 25,= per set (4 puntjes en 2 keer Bungartz).

plaatje


Klik voor meer informatie door naar de Duitse versie van deze pagina!


Impressum
© 1996-2014 Michiel Hooijberg, Bungartz.nl.